Palautteita

”Miian kanssa projektien lopputulos on aina todella laadukas ja onnistunut. Tämä on tärkeää, sillä monesti asiat ovat tiukalla deadlinella, eikä aikaa ole korjailuihin. Miia huolehtii hyvin aikatauluista, ja jos jotakin puuttuu, niin Miia ei jää odottelemaan vaan muistuttaa, selvittää ja ratkaisee ongelmat. Asiat menee aina jouhevasti eteenpäin. Kolme sanaa kuvastaa hyvin: laadukkuus, vaivattomuus, nopeus.”

TUOMAS SILVER
Myynti- ja markkinointipäällikkö, Sievitalo Oy

”Miia on loistava kiteyttäjä. Yhteistyö on ollut määrätietoista, tehokasta ja ennen kaikkea iloisen positiivista. Miian perusteellinen ja laaja-alainen työtapa tuo lopputulokseen visuaalisen raikkauden ja verbaalisen selkeyden lisäksi annoksen syvyyttä ja tunnetta.”

TIMO LUHTANIEMI
hallitusammattilainen

”Miialla on hyvät tuntosarvet. Osaa hyvin ihmisten kohtaamisen eri vaiheet. On mukava, mutta ei lipevä. Tehokas, mutta ei säntäilevä. Ideaalisesti raikas, mutta ei naiivi. Osaa kertoa isonkin jutun sekunneissa. Yhteistyö on helppoa ja luottavaa. Tiivistä, mutta ei tungettelevaa. Lopputulos vielä parempi, mitä olin edes tarkoittanut!”

MATTI KAJULA
yrittäjä, HissinSuoja, Nettipakkaus Oy

”Miialla on visuaalista silmää ja ymmärrystä markkinoinnin lisäksi myös myynnin lainalaisuuksista. Tämän ymmärryksen pohjalta syntyy laadukasta, puhuttelevaa ja merkityksellistä viestintää ja markkinointia. Yhteistyö on jouhevaa ja projektit hoituvat ennalta sovitussa aikataulussaan.”

JUHA-MATTI SILVER
toimitusjohtaja, Sievi Group Oy

”Miia on iloinen, välitön, tehokas ja idearikas. Yhteistyö Miian kanssa on helppoa ja sujuvaa. Miia on sopivan suorasanainen ja helposti lähestyttävä. Markkinoinnin taitava ammattilainen.”
 
TUOMO MERTANIEMI
Lehto Toimitilat kaupallinen johtaja
”Miialta emme saa pelkästään sitä mitä tilasimme – vaan jotain paljon parempaa, sellaista, mitä emme itse osanneet alun perin edes ajatella! Miian ideapankki on ehtymätön, hän on todella määrätietoinen ja hoitaa asiat aina nopeasti maaliin saakka.”
 
VILLE KIMPIMÄKI
asuntomyyjä, Lehto Asunnot Oy

Taitava, tehokas ja idearikas markkinointiviestinnän ammattilainen. Kuuntelee asiakasta herkällä korvalla, suunnittelee ja toteuttaa projektit varmalla otteella. Persoonallinen positiivisen fiiliksen rakentaja. Loistotyyppi!” 

MARJA SARAJÄRVI
CFO, Päätoimija Oyj

”Miia on helposti lähestyttävä ja erittäin sosiaalinen persoona. Ilmaisee selkeästi mielipiteensä ja tavoitteensa. Miialla on rohkeutta kyseenalaistaa ja taitoa tiivistää pääsanomat selkeäksi kokonaisuudeksi – yksinkertaistamisen taito. Visuaalisesti ja kirjallisesti luova. Tarttuu toimeen ja tekee hommat loppuun saakka. Erittäin pidetty henkilö työyhteisössä.”
 
PETRI KORVA
myyntijohtaja, Lehto Toimitilat
”Ihailen Miian työskentelytapaa: hän kuuntelee, keskustelee, haastaa ja kykenee kompromisseihin. Ja sitten toteuttaa tinkimättömästi.”
 
MIIKA MIELITYINEN
myyntijohtaja, Lehto Hyvinvointitilat
”Yhteistyö Miian kanssa toimii erinomaisen hyvin. Miian tekemä markkinointi on helposti ymmärrettävää, semmoista sen pitää ollakin. Miia on ahkera, iloinen ja eteenpäinpyrkivä. Tarmokkuus paistaa kaikessa, mitä hän tekee. Ja Miia oikeasti tekee, eikä vaan meinaa. Yltiösosiaalinen ja mukava!”
 
VESA HINTSALA
kehityspäällikkö, Lehdon Oulun tehtaan johtaja
”Todella aikaansaava ja ihana työkaveri! Miialla on oma selkeä näkemys asioista, mutta hän huomioi hienosti myös muiden mielipiteet. Asiat etenevät nopeasti ja laadukkaasti, kun Miia hoitaa ne kerralla kuntoon. Hommat eivät jää koskaan venymään, töiden aikataulutus ja deadlinet pitävät aina!”
 
JAAKKO PELKONEN
kehityspäällikkö, Lehto TST-putkiremontit
”Miian poikkeuksellisen rikas kokemus markkinoinnista ja aito intohimo laadukkaaseen viestintään tuottaa vastustamatonta vuorovaikutusta. Jokaisesta kontaktistaan hänen kanssaan oppii jotain.”
 
ANTTI SIPILÄ
CEO, OneMinStory
”Osaava ja aikaansaava, uskaltaa rohkeasti tuoda omat näkemyksensä ja mielipiteensä esille. Idearikas, hauska ja avoin persoona, jonka seurassa on helppo viihtyä.”
 
JUSSI MAJAMAA
talous- ja hallintojohtaja, Dekotalo Oy
”Miia on onnistunut kiitettävästi niissä työtehtävissä, mitkä hänelle markkinointipäällikkönä asetettiin. Tulokset ovat olleet näkyviä ja mitattavissa olevia. Työntekijänä Miia on sitoutunut ja vastuullinen. Hänen osaamistaan ja työn tuloksia arvostetaan niin yrityksen henkilöstön kuin myyjäkentänkin puolelta. Aina iloinen ja positiivinen! Tekisin saman rekrytoinnin uudestaan.”
 
KIMMO KURKELA
toimitusjohtaja, Dekotalo Oy
”Positiivinen ja ennenkaikkea rehellinen markkinoinnin ammattilainen, jonka kanssa on helppo tehdä töitä. Miian vahvuutena on myös hyvä visuaalinen silmä, joka on markkinointityössä ehdottomasti plussaa.”
 
VILLE-PEKKA LEHTO
Lehto Hyvinvointitilat Yksikönjohtaja
”Vahva markkinoinnin visionääri, joka hallitsee erinomaisesti laajatkin kokonaisuudet. Positiivinen ja luotettava, pitää aikataulut hyvin hanskassa.”
 
JAAKKO MATIKAINEN
yrittäjä, Visuad Oy
”Miia on kuin junan veturi; ottaa projektit haltuunsa ja vie ne maaliin saakka. Yhteistyö on helppoa, kun Miialta saadut ohjeet ovat selkeät.”
 
VILJAMI LAURILA
yrittäjä, Ninjami Oy